Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir’deki muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda sık sık bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikayetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam ediyor.

Başkan Mehmet Savran, bu kez 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Topuzluhan resturantta düzenlenen yemekli toplantıda muhtarlarla buluştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir'de ki tüm mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda hem iyi temenniler dile getirildi hem de istek, öneri ve şikayetler konuşuldu. Başkan Savran, toplantıda yaptığı konuşmasına Nevşehir’deki muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak başladı. “Nevşehir’i birlikte yönetiyoruz” diyen Başkan Savran, “Sizler, mahallelerimizde bizim temsilcilerimizsiniz. Bizler, yıllardır hiçbir siyasi idareye bağlı kalmadan seçilen siz değerli muhtarlarımızla beraber Nevşehir’i birlikte yönetmeye devam ediyoruz. Sizleri, mahallelerimizde demokrasinin gerçek temsilcileri olarak görüyoruz” diye konuştu.

“Birlikte yol yürümeye devam edeceğiz”

Muhtarların, vatandaşların talep ve şikayetlerini öğrenme konusunda belediye ile bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Savran, “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Nevşehir'imize ve halkımıza hizmet üretmek için sizlerle yol yürümeye, birlikte adım atmaya, önerilerinizi ve eleştirilerinizi alarak bu yolda beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi.