Nevşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğrencilerinden hediye beklemeyen, en büyük hediyenin öğrencilerinin başarısı olduğunu ifade eden öğretmenlere veliler örnek davranışa imza attılar.

Nevşehir'de minik Almina ve Asya Sena ile başlayan iyilik kervanı büyük ilgi gördü...

Nevşehir'de 6 yaşındaki ilkokul 1.sınıf öğrencisi Almina Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğrencilerinden hediye beklemeyen, en büyük hediyenin öğrencilerinin başarısı olduğunu ifade eden öğretmeni Turgay Yağmuroğlu adına SMA hastası Yusuf Eren'e bağışta bulunmasının ardından bugünde SMA hastası Yusuf Eren'e bağışta bulunan öğrenciler belgelerini Öğretmenlerine hediye ettiler.
 

Öğretmenler günü hediyeleri SMA hastası Yusuf Eren’e umut oldu...

5 Yaşındaki Nevşehir Cevherdudayev Anaokulu öğrencisi Asya Sena Tavsamaz'da, babası Ramazan Tavsamaz ile birlikte, öğretmeni Gülçiçek Çifcibaşı adına SMA hastası Yusuf Eren'e bağışta bulunarak aldığı sertifikayı kendisine hediye etti ve Öğretmenler günü kutladı.

Yusuf Eren Yaşasın kampanyasının lideri Ramazan Tavsamaz, başta kızım olmak üzere tüm duyarlı öğrencilerimizle gurur duyuyorum. İnşallah bu güzel bağışlarla birlikte Yusuf Eren'imiz yaşama tutunacak. Bu vesile ile tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

Öğretmenleri adına SMA hastası Yusuf Eren için bağış yapan öğrencilerin haberi gün içinde peş peşe geldi....

Küçük Yusuf Eren meleğe nefes olmak, ona sağlığını bağışlamak dünyadaki en büyük hediyedir diyen öğretmenler bu bağıştan ve kutlamadan çok mutlu olduklarını belirterek öğrencileri ve velilerine teşekkür etti.

Öğrencilerinin bu duyarlı davranışı karşısında büyük mutluluk yaşadığını ifade eden 30 Ağustos ilköğretim okulu öğretmeni Neşat Kıvrak'da, "Şuana kadar aldığım en anlamlı hediyeydi. Tüm öğrencilerimi ve velilerini tebrik ediyorum" dedi. 

İşte Nevşehir'in kendileri küçük kalpleri büyük melek kalpli öğrencileri ve öğretmenleri...