Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in ev sahipliğinde, Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Özcan’’ın koordinatörlüğünde, Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe öğrencileri, Atçılık Binicilik Eğitim ve Uygulama Merkezine ziyarette bulundu.

Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak amacımız; binicilik sporuyla bağlantılı olarak,atı ve diğer hayvanları tanıma, hayvan sevgisini geliştirme, ata binme ve hayvanlarla ilgili diğer aktivitelere katılmalarının kendilerine olan güvenleri ve sosyal yaşantılarını geliştirmek olarak belirlenmiştir.

Özel öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiler...

Bu anlamda; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğüne, Uygulamalarda öğrencilerimize ortam sağlayan, uygulamalarda destek ve yardımcı olan Dr. Öğretim Üyesi Kürşat ÖZCAN’a ve ekibine, ulaşımda Nevşehir İl Özel idaresine teşekkür ediyoruz.

Bu çalışmalar sonunda; atçılık ve binicilik sporuna devam edebilecek öğrenciler belirlenerek, öğrencilerimizin hem terapileri anlamında yarar sağlamalarına yardımcı olmak, hem de bu alanda jokey yetiştirebilme amaçlanmaktadır.

Bu etkinlikte Okulumuz öğretmenleri, servis rehberleri, yöneticileri ve bazı velilerimiz katılım ve destek sağlamışlardır.