Nevşehir'de Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 176. Yıl Dönümü Münasebetiyle Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu.

Nevşehir Valiliği önünde düzenlenen törene Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Şube Müdür ve Amirlerinin katılımı ile Atatürk Anıtına çelenk sunularak saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra tören sona erdi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Türk Polis Teşkilatının 176'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamasında şu ifadelerde bulundu;

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 176. Yılı Kutlu Olsun.

Türk Polis Teşkilatımızın 176. yılını kutlamakta olduğumuz bugünde, Polisimiz, Kahramanlık, Fedakarlık ve başarılarıyla milletimizin engin sevgi ve güvenini kazanmanın onur ve gururunu yaşamaktadır.

Kurulduğu 1845 yılından itibaren sürekli değişen ve gelişen dünya koşullarına uygun olarak, hızlı bir şekilde kendini yenileyen ve geliştiren teşkilatımız, başarılarıyla halkımızın gönlünde haklı bir yer edinmiştir.

Ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı güler yüzlü, objektif, saydam, eğitimli ve özverili görev anlayışıyla yerine getirmektesiniz. Bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmalarla halkın sevgi, güven ve desteğini aldık. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan, aynı inanç ve özveriyle görevlerimizi sürdüreceğiz.

Bu vesileyle teşkilatımızın 176. yılında kahraman şehitlerimiz rahmetle, gazileri, malülleri ve emeklilerimizi minnetle anarken, tüm meslektaşlarımın eş ve çocuklarının kuruluş yıldönümünü kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

         MEHMET ARTUNAY

NEVŞEHİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ