Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Merkezi olarak vatandaşların sesi olmaya devam ediyoruz.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü "Nevşehir'de şehitlik parkını fuhuş yuvasına çevirdiler" başlıklı haberimiz üzerine anında harekete geçti. Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın özel talimatı ile bahse konu Nevşehir Şehitlik Parkı​​​​​​​ bahçesinde devriye ve görevli sayısı artırıldı.

POLİS VARSA GÜVEN VAR, HUZUR VAR... GÜVENLİ ŞEHİR , NEVŞEHİR…

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın özel talimatı doğrultusunda “Sivil ve resmi ekiplerce, 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtı ve Nevşehir Şehitliği sık sık kontrol edilerek devriye sayıları artırıldı. Ayrıca, çarşı ve mahalle bekçileri de görev saatlerinde bölgede görevlendirildi.

Nevşehirli Vatandaşlar Teşekkür Etti...

Yaşanan bu gelişme üzerine çevre sakini esnaf ve vatandaşlar adına açıklamada bulunan Nevşehir galeri esnaflarından aynı zamanda Şehit aileleri derneği kurucu başkanı merhum Rasim Aldatmaz'ın oğulları İlhan ve Levent Aldatmaz, Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne ve tüm polis teşkilatına teşekkürlerini ilettiler.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, bu hassasiyetleri için başta değerli Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay'a ve nezdinde tüm polis teşkilatına teşekkür ediyoruz. Nevşehir'de Polis varsa güven var, huzur var..."