Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde yalnız yaşayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül (54), sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Şahsın babasının ve kardeşinin de geçtiğimiz yıllarda karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Derinkuyu ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Üyesi de olan 54 yaşındaki Kemal Şengül’den haber alamayan yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kapıyı açarak içeri giren ekipler, Şengül’ün hareketsiz şekilde yattığını gördü. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede 3 çocuk babası Kemal Şengül’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede talihsiz adamın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi. Şengül’ün cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Babası ve kardeşi de karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirmiş

Öte yandan, Kemal Şengül’ün babası Seyit Şengül’ün 18 yıl önce, avukat olan kardeşi Köksal Şengül’ün de 17 yıl önce sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Derinkuyulu Şengül'ün vefatı, Nevşehir iş dünyasını üzüntüye boğdu. Seyit Oğlu Kemal Şengül'ün cenazesi bugün Derinkuyu Asri Mezarlığında Defnedilecektir.

Öte yandan NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız yayınladığı mesajında; "Odamız Disiplin Kurulu Üyesi Kemal Şengül’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, Başta Şengül Ailesi olmak üzere camiamıza ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

01.12.2021