Nevşehir'de ki bir AVM içerisinde bulunan mağazanın başlattığı 'İndirim' duyulunca koronavirüs hiçe sayıldı.

Türkiye’de corona virüs vaka sayıları hızla artarken, Nevşehir'deki bir AVM içerisinde ki giyim mağazası tarafından başlatılan indirim kampanyası "17 günlük tam kapanma arefesinde" büyük yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar corona virüse aldırış etmeden mağaza önünde bekledi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında ateş ölçümleri yapılarak AVM'ye giren vatandaşlar, indirim uygulanan mağaza önünde ise sosyal mesafe kuralına uymayarak yoğunluk oluşturdu.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında belli sayıda müşterinin içeriye alınması nedeniyle mağazanın önünde kuyruk oluşturan vatandaşlar, dakikalarca içeriye girmek için bekledi.

Artan coronavirüs vakalarına rağmen AVM'deki Mağaza önünde sıranın kendilerine gelmesini bekleyen vatandaşlar indirim heyecanıyla sosyal mesafeyi unuttular.

Mağaza önünde oluşan bu görüntülere çok sayıda tepki gösteren vatandaşlarımızda telefon ve ihbar hattımıza gönderdikleri görüntülerle;" Bu kafayla bu salgının önüne nasıl geçeceğiz. Her zaman her kişinin başına bir polis mi dikilsin. Hergün yüzlerce insanımızı kaybediyoruz. Devletimiz onca emek veriyor. Yazıktır günahtır" sözleriyle şikayetlerini dile getirdiler.

Nevşehir'deki bir AVM içinde bulunan mağaza önünde bekleyen çok sayıda kişinin yoğunluk oluşturan görüntüleri cep telefonuna yansırken indirimin vatandaşlara corona virüsü unutturduğu görüldü.

Nerede SOSYAL MESAFE ?  Nerede DUYARLILIK!

Allah rızası için kendimiz için ailemiz ve sevdiklerimiz için, ülkemiz için lütfen kurallara uyalım...