Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Facebook üzerinden yapılan canlı yayın tesbih mezatını iyilik kazandı... 

Nevşehir'de emlak sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Çekinir ve Resul Karakuş'un aracılığı ile tesbih dünyasının duayen ismi Mehmet Yücel beyefendinin girişimleri ve çabaları sonucu başlatılan "İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım" için Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneğine açık artırma usulü tesbih mezatı yapıldı.

Yapılan mezat sonucu ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere toplamda 4.900 TL bağış yapılmış ve 42 ailenin sofrasına aş olunmuştur.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada ; "Emlakçı Hasan Çekinir ve Mehmet Yücel beyefendi beni arayarak böyle bir fikirleri olduğunu ve ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek istediklerini beyan ettiler. Elbette bizde dernek olarak çok memnun olacağımızı ve duarlada buluşmak istediğimizi söyledik. 06.03.2021 Cumartesi gecesi facebook üzerinden canlı yayında yapılan açık artırmada tüm katılımcıların tereddütsüz teklif vermeleri ve değerlerinin çok çok üzerinde tesbih satın almaları bizleri fazlasıyla duygulandırdı ve bir kez daha anladık ki biz yıkılması mümkün olmayan bir milletiz.

Bu çok kıymetli konuda fikir sahibine, girişimde bulunanlara, mezatı gerçekleştirene, destek verip bağışta bulunana ve tüm katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

Bizler sizlerden razıyız ve Rabbimde hepinizden razı olsun inşaAllah.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği olarak kıymetli bağışçılarımız ve hayırseverlerimizin desteği ile her zaman engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye ve onların haklarını savunup yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi...