Manavgat'ta çıkan yangından etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasında toplanan gıda, su ve hijyen malzemeleri Nevşehir Belediye Başkanlığı binası önünden Antalya'ya gönderildi.

Vicdanın şehri Nevşehir bu kezde Manavgat için yine Tek yürek oldu...

Edinilen bilgilere göre, Manavgat’ta meydana gelen orman yangının ardından Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile Nevşehirliler yangından etkilenen vatandaşlar için seferber oldu. Kampanya kapsamında gün boyunca toplanan su, kuru gıda ve hijyen malzemeleri Tırları Antalya ve Manavgat’a iletilmek üzere yola çıktı.

“Mesafeler uzak ama dayanışma çok yakın” diyerek yardım kampanyası başlattıklarını belirten Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Nevşehir'de üzülmeye zaman yok, hemen dayanışma vakti dedik. Antalya ve Manavgat belediyeleri ve kent konseyleri ile sürekli iletişim içindeyiz. İnsanların, canlıların, doğanın yardımına koşmalıyız. Bunu da ancak dayanışma ile yaparız diye düşünüyoruz. Yüreklerimiz, orada ormanlarla yanıyor. Hızlıca bir yardımlaşma başlattık. Nevşehirli hemşehrilerimiz yoğun bir şekilde destek oluyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizle bir kez daha gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.