Gerek Yanlış park ve gerekse yolların dar olması sebebiyle Nevşehir Lale Caddesi ve Nar caddesinde büyük trafik karmaşası yaşanıyor. Öyleki Nevşehir'de indirme bindirme için ayrılan bölümler otopark olarak işgal ediliyor.


Nevşehir www.fibhaber.com WhatsApp İhbar Hattına şikayetlerini dile getiren vatandaşlarımız, 10 dakikalık oto parkın her gün ayni araçlar tarafından işgal edildiğinden dolayı toptancı araçların yük indirme bindirme yerinde duramadığı için yol ortasında yük indirme esnasında Nar caddesinde her zaman böyle kuyruk oluşuyor ve tüm esnafların müşterilerinin kısa park imkanı ellerinden alınıyor. Bu park yeri her gün ayni araçlar tarafından zapt ediliyor diyerek eleştirilerini ifade etti.

Gerek Yanlış park ve gerekse yolların dar olması sebebiyle Nevşehir Lale Caddesi ve Nar caddesinde büyük trafik karmaşası yaşanıyor. 

Yük İndirip, bindirmek için yolun ortasında durmak zorunda kalıyorlar, tabi o sırada trafik aksıyor, uzun kuyruklar oluşuyor.

Konuyla ilgili olarak  Fib Haber Whatsapp İhbar Hattınadan ulaşan vatandaşlar, otobüs duraklarının olduğu kısma araçların gelişi güzel park edildiğini belirterek, “Trafik ekipleri  duraklarda ki hatalı parklara müdahale etmiyor. Neredeyse bütün duraklarda araçlar park halinde. Halk otobüsleri de vatandaşı yolun ortasında indirmek zorun kalıyor. Her an büyük bir kaza olması içten  bile değil”.

Yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar, kentin hemen hemen her bölgesinde adeta işgal altında, kentin bir çok noktasında otopark’a para vermek istemeyenler ise çoğu zaman kaldırımları tercih ediyor. Yaya kaldırımlarına park eden araçlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.


Öncelikle Sürücülerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini Polisimizinde bu noktada uygulama yapmasını bekliyoruz...