Koronavirüsü bulaşıcı hastalığının yayılmaması ceza infaz kurumlarına bulaşmaması için alınan tedbirler kapsamında Ceza infaz kurumu çalışanlarınında izolasyona tabi tutularak evlerinden ayrı resmi kurumlara ait sosyal tesislerde kalmaktadırlar.

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kurum Müdürü Kağan Gençer dahil tüm kurum çalışanı 31 Mart 2020 den itibaren Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz uygulama otelinde kalarak buradan göreve gidip geldikleri bu vesileyle Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı sayın Altuğ Kürşat ŞAHİN ceza infaz kurumu personelinin moral ve motivasyonunu yüksek tutmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla yaş pasta ve içecek ikramında bulundu.

Kurum Müdürü Kağan Gençer'in telefon hoparlöründen hitap etti. İzolasyonu amacına ulaşması için ziyaretlerine gelemediğini, yaptıkları görevin zorluğunu bildiğini zor günlerde ihtiyaç olduğunda vatan ve milletimizin hizmeti için sevdiklerimizi bile bırakabilecegimizi bu vesile ile ceza infaz kurumu çalışanları da göstermiştir.  Bu zor süreçte evlerinden ayrı kalarak görevlerini ifa eden kurum çalışanlarına en kalbi duygularıyla teşekkür ederek Alkışı fazlasıyla hak ettiklerini, zor şartlarda ceza infaz kurumu çalışanları üzerine düşen görevi yerine getirdiğini,  halkımızında EV'de kalarak görevlerini yerine getirmesini koronavirüs salgınının bir an önce ülkemiz ve dünya üzerindeki ölümcül etkisinin kaybolması temennisinde bulundu. Kurum personeli Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN'e ilgisi, yanlarında olarak moral ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.