Nevşehir'de bayram öncesi yapılan trafik denetimlerine devam ediliyor. Denetimlerin bu günki ayağı Avanos ilçesi Topaklı köyüne oldu.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İçişleri Bakanlığının talimatı ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince Ramazan Bayramı öncesi alınan trafik tedbirleri ile ilgili yapılan denetimlere katılarak yerinde incelemelerine devam ediyor.
Yol güzergahlarında trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin yaptığı denetimlere katılan Vali Aktaş, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri trafik kurallarına uyulması yönünde bilgilendirerek, trafik kurallarının ihlal edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyor.
Nevşehir Avanos İlçesi Topaklı Köyü Emniyet Bölge Trafik ve Kalaba Jandarma uygulama noktası yol güzergahlarında denetim noktasına gelen Vali Aktaş, ekiplerin çalışmalarını yerinde bizzat inceledi, denetim kayıtlarını inceledi, kontrol denetim defterini imzaladı ayrıca Drone hava aracı ile yapılan denetim kapsamında durdurulan araçların sürücüleriyle sohbet ederek, sürücüleri bayram tatilinde güvenle seyahat edebilmeleri için tavsiyelerde bulundu yapılan uygulamalar hakkında bilgilendiren Vali Aktaş, “İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizde gerçekleştirilen kampanya kapsamında İl jandarma ve emniyet personellerimizle yürüttüğümüz bayram öncesi tedbirler ve denetimlerimiz hız kesmeden devam etmekte olup, seyahat halinde iken sürücülerimize çocukları şoför olan büyüklerinin trafik kurallarına uyup uymadıkları hakkında not veriyor, bizde çocuklarımıza Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında “Karnemi Dolduruyorum Trafiğe Güvenle Çıkıyorum” sloganı ile hazırlanan karneleri dağıtıyoruz” dedi ve tüm vatandaşlara kazasız hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.
Sürücüler ise bayram öncesi yapılan trafik uygulamalardan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.
Trafik denetimlerine; Vali İlhami Aktaş,  İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve görevli trafik ekipleri katıldı.