Ülkücü Hareketin Lideri Alparslan Türkeş'in, Şişli'ye ilk Kadın Kolları Başkanı olarak atadığı, Ülkücü camianın emektarlarından Nevşehirli Gülendam Aslan vefat etti.  Cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Özkonak Beldesinde yer alan Çorukoğlu Camii’nden kaldırılacaktır.

ÜLKÜCÜ CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik yayımladığı taziye mesajında; "Ömrü hayatını davamıza ve ülkümüze vakfetmiş, bu yolda nice hizmetleri bulunan, davamızın büyüklerinden Gülendam Aslan hanımefendi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sağlığında yegane dileği “ vefatım halinde beni ülkücü kardeşlerimin defin etmesidir” olmuştur. Kıymetli büyüğümüzün son uğurlaması öğle namazına müteakip, Özkonak Beldesinde yer alan Çorukoğlu Camii’nden kaldırılacaktır. Mekanı cennet olsun inşALLAH" dedi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak Merhumeye Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

14.08.2022