Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesinde 2003/1 Tertip asker adayı gençler ile kutsal topraklarda Umre ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar dualarla uğurlandı. 

Yazıhüyük'te Umreciler ve 2003/1 Tertip  Kınalı Kuzular Dualarla Uğurlandı. 

Nevşehir'in Derinkuyu İlçesine Bağlı Yazıhüyük Kasabasında Umreciler  Kutsal topraklara ayrıca Kınalı Kuzular da Askeri Birliklerine dualarla uğurlandı.

Yazıhüyük Kasabasında Geleneksel Asker uğurlama ve Umre ziyareti için Kutsal topraklara hareket eden vatandaşları için Yazıhüyük Kasabasında Merkez Camiinde dua ve veda proğramı düzenlendi.

İçerisinde Yazıhüyük Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Haydar YILMAZ  ve ailesininde bulunduğu Umreci kafilesinde Yazıhüyük Kasabasından 32 vatandaşımızın Umre yolcusu olduğu belirtildi.

Proğrama çok sayıda Cami cemaati,  Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve çok sayıda Yazıhüyüklü vatandaşların katılımıyla Umreciler ve Kınalı Kuzular dualarla uğurlanmış oldular.

Tüm Umrecilerimizin ibadet ve dualarının kabul olması, Askerlerimizin başarılı şekilde görevlerini tamamlayarak tekrar ailelerine ve tüm sevdiklerine kavuşmaları dileğiyle.... Hayırlı görevler ve hayırlı yolculuklar dileriz.