24 Yaşındaki Aselsan Mühendisi Ayşe Betül Topuz'un Nevşehir'in Avanos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirmesi tüm Ülke genelinde büyük üzüntü yaşattı.

Yeniden Refah Partisi Taziye mesajı yayınladı;

Yeniden Refah Partisi Selçuklu ilçe Başkanlığından yapılan açklamada; "İlçe başkan yardımcılarımızdan Halil Topuz başkanımızın İl kadın Kolları Yönetiminde görevli kızı Ayşe Betül Topuz elim bir trafik kazasında Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Mücahide kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekan’ı Cennet olsun" denildi.

Yeniden Refah Partisi İzmir Kadın Kolları yayınladığı taziye mesajında; "Yeniden Refah Partisi ŞanlıUrfa il yönetiminde görev alan Ar-Ge Başkanımız Ayşe Betül Topuz Genç kardeşimizi elim bir trafik kazasında kaybettik Mevlam rahmetiyle muamele etsin makamı Alî olsun İnşaAllah .Değerli ailesine sabır diliyorum. El Fatiha" 

Yeniden Refah Partisi Trabzon Kadın Kolları'da yayınladığı taziye mesajında; "Yeniden Refah Partimizin Konya Selçuklu İlçe Başkan Yardımcılarımızdan Halil Topuz Başkanımızın kızı, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda da Aselsan'a iş yapan bir firmanın Mühendisi olan Ayşe Betül Topuz kardeşimiz elim bir trafik kazasında Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Mücahide kardeşimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekan’ı Cennet olsun.Başımız Sağolsun."

Allah rahmet eylesin.

İnna Lillah ve İnna İleyhi Raciun...Şüphesiz Allah tan Geldik ve O na Döneceğiz...

FİB Haber.com ailesi olarak; Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."