Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde yükümlüler tarafından el işi ve resim sergisi açıldı. 

Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliği gereğince eğitim ve iyileştirme çalışmaları kapsamında yürütülen boş zaman etkinliği ile denetimli serbestlik yükümlüleri ve kurum personeli işbirliğinde hazırlanan ürünler sergilendi.

Sergiye, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı Barış DURGUN , Denetimli Serbestlikten Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ömer AKSU, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bekir COŞKUN, Cumhuriyet Savcısı Onur KÜÇÜKKARACA, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Okan ÇİFTÇİ, Cumhuriyet Savcısı Enes Furkan KISKACI, Hakim Fatma Cansel POLAT KEKÜLLÜOĞLU, Kurum Müdürleri ile denetimli serbestlik müdürlüğü personeli katıldı.

Açılan sergide denetimli serbestlik tedbiri altındaki yükümlülerin boş zamanlarının değerlendirilmesi, suçtan uzak durmaları, becerilerinin geliştirilmesi ve sosyalleşmelerinin sağlanması kapsamında yükümlülerin ve kurum personelinin katkılarıyla, kokulu taş yapımı, ahşap yakma, bez çanta yapımı ve amigurumi bebek ürünleri sergilendi.