Polis teşkilatımız ülkemizin gurur kaynağı  

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıldönümünü kutladı.  

Tarih boyunca ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında da Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunmasında Türk Polis Teşkilatının önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, “176 Yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, asayişine, bekasına önemli katkıları ile gurur kaynağımız olan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü ve polis haftasını kutluyoruz. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay’ın şahsında ilimizde görev yapan tüm emniyet güçlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Tüm Polis teşkilatımızın haftasını kutlarız  

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, tüm polis teşkilatının haftasını kutladı.  

Başkan Dinç, “Ülkemizde ve ilimizde huzuru, güveni sağlamakta büyük bir kararlılık gösteren, başarılı çalışmaları ile halkımızı onurlandıran Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü ve Polis haftasını kutlarız. Başta İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Artunay olmak üzere il emniyet müdürlüğümüzde görevli tüm teşkilat mensuplarına başarılar dileriz” açıklamasında bulundu. 

Türk Polis Teşkilatımızın 176. yıldönümü kutlu olsun  

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutladı.  

Başkan Gülmez, "176 yıl önce, vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.  

Polis teşkilatımız toplumsal hukukun asil parçası  

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Polis haftası ve Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.  

Başkan Güneş, "Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk
dileklerimle; Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. yılını tebrik ediyorum" dedi.  

Polis haftamız kutlu olsun  

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü ve Polis haftasını kutladı.  

Başkan Mustafa Ateş, "Türk Polisi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin teminatı olduğu kadar, devletimizin güvenliğini tehlikeye atacak her türlü yıkıcı ve bölücü yapıların, milli iradeye tasallut eden her türlü şer odağının dimdik karşısında durmayı her zaman en şerefli bir görev bilmiştir. Polis teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, vatandaşlarımızın her zaman yardımına koşan, muhtaçların elinden tutan, Devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir. Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde, daima yanımızda olduğunu bizlere hissettiren, yardıma ihtiyacı olanların imdadına hızır gibi yetişen, kendi sağlığını düşünmeden gece gündüz koşturan, milletimizin gönlünde hepsi birer kahraman olan fedakâr polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesileyle; Aziz Vatanımızın bütünlüğünü ve huzurunu, milletimizin bağımsızlığını temin yolunda görev ifa ederken şehadetle şereflenen polislerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, Kahraman Gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.  

Polis Teşkilatımızın 176. yaşı kutlu olsun  

Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Polis haftasını kutladı.  

Başkan Çiftci, "Gücünü halkımızın güven ve desteğinden alan, canını siper ederek görevini fedakar bir şekilde yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutlamaktayız. Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, Ülkemizin ve Milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, tüm emniyet mensuplarımıza başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum. 

Başkan Pınarbaşı'dan kutlama mesajı  

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Polis teşkilatının kuruluşunun yıldönümünü ve polis haftasını kutladı.  

Pınarbaşı, "Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftasını kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür.
Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye’de Emniyet Teşkilatımız da güçlü olacaktır. Polis Haftasını bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum" diye konuştu.  

Polis Teşkilatımızın özverili çalışması övgüye değer  

 Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Polis haftasını kutladığı mesajında; "Milletimiz, polislerimizin gücünü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunlarından alarak fedakârca yürüttüğü çalışmaları, her zaman takdirle ve övgüyle izlemektedir. Bu bağlamda, Kahraman polislerimizin mesleğine duyduğu inanç ve saygı, devletimizin temel kurumlarıyla varlığını devam ettirmesi, ülkemizin her köşesinde gece-gündüz demeden fedakârca görev yapmaları, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması için üstün gayret göstermeleri takdire şayandır. Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında Toplum destekli Polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, huzurun bekçileri ve teminatı olan emniyet teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.  

Türk Polis Teşkilatımıza minnet ve saygılarımızı sunarız  

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, Polis haftası kutlama mesajında; "Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm Emniyet mensuplarımıza da Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Görevi başında bulunan tüm Polis teşkilatımıza da Polis haftası vesilesiyle; minnet ve saygılarımı sunuyorum. Böyle bir mesleğin icrasının da elbette bazı zorlukları olmaktadır. Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay değil, bu açıdan bakınca teşkilatın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görmekteyiz. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluşunun 176. yılını ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. 

Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz  

 Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, “Polis Teşkilatının kuruluşunun 176.yıldönümü münasebeti ile, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan emniyet güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkiriz. Bu anlayış doğrultusunda, tüm Emniyet Mensuplarının üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı ve en verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle polis bayramını kutlarken görev yapan emniyet güçlerimize kolaylıklar ve görev esnasında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi. 

Başkan Çiftçi'den Polis haftası kutlaması  

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutladı.  

Başkan Çiftçi, "Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile Kamu düzeninin ve güvenliğinin korunması için 176 yıldır büyük fedakarlık, cesaret ve üstün vazife anlayışıyla; görevlerini yerine getiren polislerimizin, polis haftalarını kutluyorum. Bu vesileyle Aziz Şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" dedi.