Türkiye'de kahve ve kolanya sektörüne Nevşehir'den yeni bir Türk markası eklendi; "MUŞKARA"

Nevşehir'ki Akgül Ailesi tarafından üretilen ve şimdiden Türkiye’nin dört bir yanında alıcı bulan bir kahve ve kolanya markası var artık. Markanın adı ‘Muşkara’ yani Anadolu'nun kadim kenti Nevşehir'in eski isimlerinden geliyor.

Nevşehir'in eski ismi “Muşkara” kolonya ve kahve markası oldu

Akgül Pazarlama Ltd. Şti. bünyesinde Nevşehir’in eski isimlerinden “Muşkara” markasıyla üretilen kolonya ve kahveler şimdiden tüketiciye ulaştırılmaya başlandı.

Kolonya ve Kahvelerini “Muşkara” markasıyla üretip dağıtımını yapan Akgül Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Zağlanmış FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; "Akgül Pazarlama Ltd. Şti. bünyesinde ürettiğimiz ve Muşkara Markasıyla kolonya, araç bakım ürünleri ve kahve çeşitleriyle yola çıkmış bulunmaktayız. Amacımız bu markamızı tüm Türkiye'ye ve hatta tüm Dünya'ya tanıtarak Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'in ismini duyurmak ve bunun içinde elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz" dedi.

Bununla birlikte "Muşkara" markasıyla piyasaya sürdüğümüz ürünlerin devamınında geleceğini müjdeleyen Zağlanmış, Nevşehir halkının kendi öz ve tamamen yerli Muşkara markasına sahip çıktığını söyleyebilirim. 8 aylık bir süreçte, 01/04/2021 tarihinde start vererek çıktığımız bu yolda şükürler olsun ki çok kısa bir sürede markamız şimdiden farkını ortaya koymuş ve Nevşehir halkı kendi markasına sahip çıkmıştır. Tüm tüketicilerimizede ürünlerimizle alakalı şunu söyleyebilirim ki, gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri ve son derece mükemmel kaliteli ürünleri üretmeye başladık. Çok yakında Muşkara markasıyla farklı ürün dallarındada ürün çeşitliliğimizi artımayı planlıyoruz." dedi.

Akgül Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Zağlanmış, son olarak biz çiftçisi, üreticisi, sanayicisi, turizmcisi, basını ile biz hep birlikte Nevşehir'iz ve büyük bir aileyiz. Ben bu vesileyle, FİB Haber Merkezinin 10 Ocak Gazeteciler gününüzü tebrik eder işlerinizde başarılar dilerim" dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ise, "Muşkara" markasının şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Akgül Pazarlama Ltd. Şti. İrtibat Telefonu; 0 384 242 94 00 - 213 14 97