Nevşehir'in Derinkuyu İlçesinde Dar gelirli aileleri ve gençleri ev sahibi yapmak için hazırlanan TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi başvuruları 14 Eylül - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Ziraat Bankası ve Halk Bankası yetkili şubeleri aracılığı ile yapılacak, e-Devlet başvuruları ise 28 Ekim'de sona erecek.

Derinkuyu'da Toplu Konut Projesine Kayıtlar Başladı

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Sosyal Konut Hamlesinde Başvurular Başladı. Derinkuyu İlçesinde İnşaa Edilecek 80 Konut İçin Bugünden İtibaren Başvurular Başlamıştır.

Başvurular 2 Seçenek Olarak Yapılacaktır;

1- İlçemiz Derinkuyu Ziraat Bankası Şubesinden 14.09.2022 - 31.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir.

2- E-Devlet aracılı ile 14.09.2022 - 28.10.2022 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru şartları ve detaylı bilgiler için; https://toki.gov.tr/sosyal-konut.html

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Derinkuyu’muza 2.Etap Toki Konutları Hayırlı Olsun.

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamasında; Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan tarafından cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi açıklandı. Proje kapsamında 2. etap 80 adet sosyal konut Derinkuyu ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn.Murat Kurum’a TOKİ Başkanımız Sn.Ömer Bulut’a İl Başkanımız Sn.Ali Kemikkıran’a Milletvekillerimiz Sn.Mustafa Açıkgöz ve Sn.Yücel Menekşe’ye şahsım ve ilçem şükranlarımı arz ediyorum." dedi.