Kurban Bayramı ziyaretleri için İstanbul'dan memleketlerine gelen Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Resmi Bayramlaşma proğramına katıldılar.

Nevşehir Valiliği tarafından düzenlenen ve geleneksel olarak yapılan bayramlaşma töreni, Kapadokya Kültür Merkezi yanındaki Hanım Konağı Bahçesinde yapıldı.

Burada Nevşehir protokolü ve Vali İnci Sezer Becel ile bayramlaşan NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir OSB'de NEVBİAD üyesi bir hayırsever iş insanı tarafından yapılması planlanan Okul yaptırma sözü üzerine istişare edildi.

Görüşmeye ilişkin müjdeli haberi duyuran NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel himayelerinde, büyük bir bölümü NEVBİAD üyesi bir hayırseverimiz, kalan kısmı ise NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından katkıda bulunacağı Nevşehir OSB'de yapılacak olan "Meslek Lisesi" için "Valilik, NEVBİAD ve NTSO işbirliği" görüşmelerinde bulunduk.

"Meslek Lisesi" için önümüzdeki günlerde NEVBİAD üyesi Nevşehirli hayırseverimizin isminin açıklanarak, protokol imzalanması bekleniyor. Şimdiden Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.