Kapadokya Bölgesi'nin sevilen genç iş insanlarından Turizmci Ekrem Doğan, Kazak gelin Aynur Cumabayeva ile Kazakistan ve Türkiye'de yapılan çifte düğünle hayatını birleştirdi.

Evlenmeye karar veren iki genç önce Kazakistan'da ardındanda Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Alp Hotel Cappadocia Otel havuz başında  düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Doğan ve Cumabayeva ailesinin eş, dost ve yakınları ile Kazakistan'dan kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Aynur ve Ekrem doğan çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Davetlileri kapıda karşılayan Doğan ve Cumabayeva aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

Otele Klasik Gelin Arabası ile gelen Aynur ve Ekrem Doğan tören alanına alkışlarla girerken Kapadokya semalarına bir çift beyaz güvercini azad ederek saldılar. Akabinde sahne alan Semazen ekibinin gösterisi davetlilerden büyük ilgi gördü. Davetlilere Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarıyla sahneye çıkan sanatçı Ersin Tunç'un birbirinden güzel parçaları seslendirdiği düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Doğan Çifti, İki dost ve kardeş ülke arasında gönül köprüsü oldular...

Düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken Kazakistan'dan gelen çok sayıda konuklarla birlikte otelde konaklayan turistlerde geceye büyük renk kattı.

Kazakistan'dan gelen misafirler Türk oyun havaları eşliğinde oynarken, gelin halay çekti.

Düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Aynur ve Ekrem Doğan çifti; " Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca, bizi hem Kazakistan'da hemde Türkiye'deki düğünümüzde hep yanımızda olan Nevşehirli dostumuz, genç iş insanı İbrahim Devşiren'e ve muhteşem bir organizasyona imza atan FİB Ajans Organizasyon'a da özel olarak teşekkür ediyoruz. Şuan biz çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Darısı tüm bekarların başına" dediler. 

FİB Ajans Organizasyon olarak, Aynur ve Ekrem Doğan çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74