Nevşehir Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yusuf Demirbağ ve Yönetim Kurulu üyeleri FİB Haber. Com İnternet gazetemizi ziyaret ettiler.

Nevşehir Eczane Teknisyenleri Derneği'nin amacı ve kent genelinde görev yapan eczane teknisyenlerine yönelik olarak yapılan çalışmalara ilişkin olarak bilgiler veren Dernek Başkanı Yusuf Demirbağ yaptığı açıklamada; “Eskiden kalfa olarak adlandırılırdık, yaptığımız çalışmalar sonucu teknisyen unvanını aldık. Böylesine riskli bir mesleğin bir de yüksek okulu olmalı diye sürekli olayı gündemde tuttuk. Şimdi bizim mesleğin de yüksek okulu var. Bunlar bizim için kazanım oldu. Biz dernek olarak arkadaşlarımıza ve derneğimizin üyeleriyle sık sık bir araya gelerek, sorunlarımızı konuşuyoruz.” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Ziyaretiniz bizi mutlu etmiştir. Bu vesile ile Nevşehir il genelinde görev yapan tüm Eczane teknisyenenlerine kolaylıklar diler, dernek çalışmalarınızda başarılar dileriz “ dedi.

Ziyarette; Nevşehir Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Yusuf Demirbağ ile birlikte, Başkan yardımcısı Nazım Çekiç, Dernek üyeleri Hüseyin Arıkan, Olcay Çakır , Oğuz Çekiç ve Tarık Ün eşlik ettiler.