Elazığ’da meydana gelen depremin hemen ardından Nevşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kampanya ile Nevşehir depremzedeler için seferber oldu. Çok sayıda hayırsever iş insanının destek olduğu kampanya kapsamında toplanacak olan yardım malzemelerini belediye önünde bekletilen araçlarla deprem bölgesine gönderilecek.

6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için Türkiye’nin birçok ilinde yardımlar gitmeye başlarken, Nevşehir Belediyesi de su,süt, battaniye, ısıtıcı, kuru bakliyat ve çocuk kıyafeti malzemelerinden oluşan çok sayıda araçla bölgeye gitmeye hazırlanıyor.

Depremin hemen ardından belediyede, başkan yardımcıları ile bir araya gelerek hazırlıkları başlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sosyal medya hesaplarından deprem bölgesi için ‘Kenetlenmenin, sarılmanın, aramızdaki anlaşmazlıkları bir kenara bırakmanın zamanını yaşıyoruz. Dostlar, kış günü bir kardeşimizin neye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız onlara talibiz. Ekiplerimiz Elazığ için hazır. Desteklerinizi Belediyemize bekliyorum.’ Haydi, Nevşehir’ dedi.

Deprem bölgesine ulaştırılacak malzemeler için çok sayıda araç başkanlık binası önünde bekletilirken ilk araca yardım malzemelerini Belediye Başkanı Rasim Arı, başkan yardımcıları, hayırsever iş insanları, vatandaşlar ve belediye personelleri ile birlikte yükledi.

Haydi Nevşehir Yardımlarınızı bekliyoruz...