Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve polisleri makamında kabul etti. 

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176'ıncı yıl dönümünü kutlayan Vali Sezer Becel, mesai mefhumu gözetmeksizin, özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Güvenlik güçlerinin halkın can, mal ve namusunun korunmasında, verdikleri mücadelede anlamlı ve önemli görevlerde çalıştıklarını söyleyen Vali Becel, "Gerektiği zaman canınız pahasına bu görevleri yapıyorsunuz. Bunlar önemli görevler, fedakarlık isteyen görevler. Türk milleti de sizin bu fedakarlığınızı, gayretlerinizi biliyor. Duaları sizlerle. Polisi gördüğünde vatandaşımız kendisine güvenecek, kendisine saygı duyacak ve kendisini sevecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle yaptığınız görevi çok önemsiyorum. Devletimiz, milletimiz için çok anlamlı görevler yapıyorsunuz. Allah sizlere kaza bela vermesin, güç kuvvet versin. Milletimizin ve bizlerin duaları sizlerle. Hayırlı görevler diliyorum" dedi. 

Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Becel'e bilgi verdi.

İl Emniyet Teşkilatı olarak, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gayret ettiklerini belirten Artunay, teşkilatın üstlendiği görevlerin yerine getirilmesi için verdiği destekler için Vali Becel'e teşekkür etti.

Vali İnci Sezer Becel, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislere başarı belgesi takdim etti. Vali Becel, tüm polislerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına plaket takdimi ve çekilen fotoğrafla son buldu.