Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği büyük bir coşku ile 1.Kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

28 Temmuz Çarşamba günü 1. kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Nevşehir'in en genç ve en dinamik Derneği olan Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği büyük bir şölen ile festival gibi hazırlık yapıyor.

2020 Temmuz unda kurulup ihtiyaç sahibi Engelli, Yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere bir çok alanda el uzatıp yardımcı olan ve 1 yılda 2000 aileye yardım eden Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği yeni yardımları ile yıl dönümünü taçlandırıyor.

Yıl dönümünde hediye olarak ihtiyaç sahibi Engelli ve Yaşlılara 4 adet tekerlekli sandalye, 2 adet tekerlekli yürüteç (Wolker) ve gıda paketleri hazırlayan dernek başkanı Mehmet Karadaş haber ajansımıza verdiği demeçte ;

Ben ve Dilek Koçer hanımefendi ile çıktığımız bu kutsal görevde alnımızın akıyla dolu dolu bir yıl geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Çok sıkıntılar çektik ve zorluklar içerisinde tırnaklarımız ile kazıdığımız ama ben buradayım diyen herkese koşmaya, el uzatmaya çalıştık ve pandemi sürecinde de hiç durmadan ve hatta zaman zaman yasakları delip, polisten gizlenerek ceza yemeyi göze alıp yardım kolileri dağıttığık. 
Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki biz gönüllerde buluştuk el ele tutuşup güzel günlere birlikte koştuk. 

Geçen sene Derneğimizi kurarken bir amacımız ve sloganımız vardı, 

"Bizimle Birlikte Mutluluğun Resmini Çizmek İstermisiniz" diye çağrıda bulunduk ve biz şimdi o "Mutluluğun Resmini Çizdik Elhamdülillah".

28 Temmuz Çarşamba günü saat 13:30 da tüm halkımızı bu resmi görmeleri için Derneğimize davet ediyorum. 

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş 

Tel : 0507 391 9007

1.Yıl için hazırlıklar tamamlandı...