Nevşehir'in en aktif ve yaptığı yardımlarla en gözde Derneği olan Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Bu bayramda da yaptığı yardımlar ile sofralara köprü, gönüllere taht oldu. 

Bayram hazırlıklarına çok önceden başlayan ve gerek yurt içi ve gerekse yurt dışından aldığı destek ve bağışlarla Nevşehir merkez, ilçe ve köylerde yaşayan engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi ve yanında kurban eti dağıtarak hak yolunda öncü bir kuruluş olduğunu bir kez daha ispat etti. 

Dernek Başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada ; "Derneğimiz ramazan bayramından hemen sonra kurban bayramı çalışmalarına başladı ve hem yurt dışındaki gurbetçilerimizden ve hemde yurt içindeki hayırseverletimizden aldığımız kurban bağışı vekaleti ve gıda paketi desteğini biraraya getirip bayram boyunca dağıtımını yaptık. 

Bizler bunları açıklarken asla hiç bir aileyi rencide etmeden, hiçbir bağışımızı reklam etmeden görevimizi ifa ettik ve burada haber yapılmasının yegane sebebi de yardımsever ve duyarlı bağışçıların bizleri şeffaf ve dürüst bir şekilde işimizi yaptığımızı görmeleri ve ayrıca yardıma teşrif etmek amaçlıdır. 
Rabbim hepinizden razı olsun inşaAllah, 

Selam ve dua ile... "

Dernek Başkanı Mehmet Karadaş 
Tel : 0 507 391 90 07