Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği yetim, öksüz ve engelli 60 çocuğa kıyafet kampanyası ve teslim töreni hazırlığına başladı.

18 Ağustos Çarşamba günü Dernekte yapılacak olan büyük etkinlikte 60 çocuğa kıyafetleri ve ayakkabıları taktim edilecek.

Sosyal faaliyetlerine aralıksız devam eden Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş Fib haber genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile yaptığı röportajda şöyle konuştu;

Geçtiğimiz yıl Derneğimizi kurup açılış yaparken bir sloganımız vardı ve "Mutluluğun Resmini Bizimle Çizermisiniz" diyerek bizi duyan herkese çağrıda bulunduk ve Rabbim herkesten razı olsun ki bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini verdiler ve bugün bir yılı doldurmuş olup "Mutluluğun Resmini Çizmeyi Başardık" diyebiliyoruz.

Mutluluk paylaşmaktı ve Resmi ise el uzattığımız, yardımcı olduğumuz engellilerin yetimlerin, öksüzlerin ve tüm ihtiyaç sahibi herkesin gözlerinde parlayan o ışıktı ve biz o Mutluluğu ve Resmini birebir yaşıyoruz hamdolsun.

Şimdi 60 tane yetim, öksüz ve engelli çocuğumuz giydirip sevindirmek üzere kolları sıvamış bulunmaktayız.

Bende bir çocuk giydirmek ve sevindirmek istiyorum diyen herkese kapımız açık ve derneğimiz her daim emirlerindedir. Bağış yapmak, hayır işi yapmak isteyen büyüklerim, dostlarım ve  arkadaşlarım bana ulaşsın lütfen diyerek sözlerine son veren Dernek başkanı Mehmet Karadaş ile yapılan röportaj sonunda anladık ki insanlık asla ölmeyecek ve yaşatılacaktır.

Bağışlarınız için Dernek Başkanı Mehmet Karadaş'ın irtibat numarası :
0507 391 9007