Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği 1. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı,

Etkinliğe Nevşehir Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren, Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, İl Müdür Yardımcısı Recai Gündüz, Nevşehir il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Vedat Çiğdem, İl Göç İdaresi Müdür yardımcısı, Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve yardımcısı Gazi Mustafa Tanrıkulu, Gümüşkent zihinsel engelli bakım merkezinden 14 engelli ve bakıcıları ile bir çok engellinin katılım sağladığı etkinlik festival tadında gerçekleşti. 

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okunması ile başlayan Derneğin 1. Kuruluş yıl dönümü kutlaması etkinliğinde Hacıbektaş, Derinkuyu ve Nevşehir merkezden gelen 5 engelli ve yaşlıya tekerlekli sandalye hediye edildi. 

Proğrama katılan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran'da burada yaptığı konuşmasında; "Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği'nin 1. Kuruluş yıl dönümü etkinliğinde vatandaşlarımız ve özel insanlarımız ile bir araya geldik. Engelli olmak kusur değil. Herhangi bir aralıkta değil her zaman yanınızdayız." dedi.

FİB Haber.Com Koordinatörü Gazeteci Fikret Çapacı'nın selamlama konuşmasının ardından Dernek başkanı Mehmet Karadaş tarafından Derneğin  1. Yılında yapılan çalışma ve faaliyetleri özetleyen konuşmaları ile devam eden proğramda, engelli bir kardeşimizin gitar çalması ve görme engelli bir kardeşimizin bağlama çalarak türkü söylemlerinin ardından Nevşehir Vali Yardımcısı Kağan Mekan Çeviren'in tekerlekli sandalye taktimi ile devam etti ve Engelliler doyasıya eğlendiler.