Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçime tek aday olarak giren Hasan Çekinir seçildi.

Nevşehir sanayisi tavacı Ramazan Usta'nın yerinde yapılan genel kurula Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, STK temsilcileri, derneğin eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Başkan Hasan Çekinir tamamlanan genel kurulun ardından düzenlenen yemekli toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları belirtti; "Öncelikle “Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği Başkanlığı” ünvanına siz değerli üyelerimizin güven oylarıyla sahip olmaktan mutluluk duyuyorum. Dün olduğu gibi, bugün de ve yarın da siz değerli dernek üyesi hemşehrilerimin her zaman yanında olacağım. Nüfus cüzdanlarında Nevşehir'in en eski mahalleri olan Raşitbey, Memişbey, Dere, Eskili, Cami Cedid, Cami Atik, Tahta Cami, Bektik, Cumhuriyet, Kapucubaşı ve Musa Paşa mahallesi yazan hemşehrilerimizin Birlik ve beraberliğin sağlanarak eskimeyen köklü dostlukların yaşatılması adına kurulan derneğimiz önemli bir misyonu üstlenmiştir. Yönetim Kurulu ve şahsım olarak köprü görevi kurup sorunlarınızın çözümü için hep birlikte çalışacağız çünkü biz birlikte büyük bir aileyiz. Bu hususta hepimizin sorumlulukları bir hayli çok. Bunun için yeni dönemimizde, hep birlikte yarınlara daha iyi bir gelecek bırakabilmenin mutluluğuna ortak olmak istiyorum. Gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz derneğimize ve Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Başkan Çekinir'in Yönetim Listesi Şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU ASİL

1 Hasan Hüseyin Çekinir-Başkan

2 Erdoğan Korkutmaz

3 Ali Taşkıran

4 Mehmet Temelatan

5 Bayram Akın

6 Erol Cilketmez

7 Bektaş Taşdemir

8 Arif Gediksiz

9 Kenan Gerçeker

Yedek Üyeler:

1 Şevket gösterişli

2 Ramazan Akay

3 Mesut boyacı

4 Memiş Nedim tütüncü

5 Mehmet salgın

6 Durmuş daşdelen

7 Metin didinmez

8 Mustafa Yüzüak

9 Salih Köse

Denetim kurulu asil üyeler; 1 Namık Kemal Yüce 2 Seyit Salgın 3 Mustafa Eken

Yönetim kurulu yedek üyeler; 1 Adnan Ay 2  Ahmet Dönmezbaba 3 Avni Devşiren

NEVŞEHİR ESKİMEYEN DOSTLAR DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ 
                    GENEL KURUL DUYURUSU
Çekirdekçiler İş Merkezi Kat 5.No 174 Nolu dernek binasında Yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulumuz,Çoğunluk Sağlandığı Takdirde -1. Toplantımız, ..19/12….2021   Pazar günü Saat 16 00 dayapılacaktır. 
Çoğunluk Sağlanamadığı Takdirde  2.Toplantımız 26../12.2021 Pazar. günü aynı yer ve saatte Yapılacaktır. Olağan Üstü Genel kurul Üyelerimize Nevşehir Eskimeyen Dostlar Derneği İnternet Hesabından 30../12..2021Duyrulur.
GÜNDEM MADDELERİ
1-Açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunması
2.Yönetimkurulu Başkanının Açılış Konuşması
3.Divan Seçimi
4.Yönetimkurulu ve Denetim kurulu Faaliyet raporlarının okunup İbrası.
5.Dernek organlarının Asil ve Yedek Üyelerinin Seçilmesi.
6.Dilek ve Temenniler
7.Kapanış