Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Genel Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, STK başkanları ve iş insanları ile birlikte, Adalet Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Sn. Akın Gürlek’i ziyaret etti.

Vali Becel ve il protokol üyeleri, Bakan Yardımcısı Gürlek başkanlığında şehrimiz adına istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hakim Evi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Becel, Bakan Yardımcısı Gürlek’e görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, “Biz hayırlı olsun ziyareti yapmıştık ama Nevşehir’in yetiştirmiş olduğu, Nevşehir’in evladı Sayın Bakan Yardımcımıza tüm Nevşehirliler olarak, her birimden temsilcilerle birlikte hayırlı olsun ziyareti yapmak istedik. Görevinde başarı diliyorum. Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin. En kısa zamanda da Nevşehir’de Sayın Baknımızı ağırlamak istediğimizi ifade etmek istiyorum.” dedi.

Nevşehir heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adalet Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akın Gürlek'de, “Bir Nevşehirli olarak elimden geldiğince sorunlarınız için çalışacağım. Nevşehir’de doğdum, oranın havasını aldım, Nevşehir’in o yüzden bende yeri ayrıdır. Elimden geldiğince hemşerilerimin hizmetindeyim.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Becel, Başkan Savran, NTSO Başkanı Parmaksız, NTB Başkanı Salaş ve STK temsilcileri, Bakan Gürlek’e hediye verdi.