Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Almanya’da Nevşehirli gurbetçiler tarafından kurulan ve Nevşehirli çok sayıda gencin forma giydiği Erftal Anadolu 98 Neuss futbol takımını ziyaret etti.

Nevşehir’in kardeş şehri olan ve çok sayıda Nevşehirli gurbetçinin yaşadığı Almanya’nın Neuss kentine giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki Nevşehir Belediye Meclis ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, burada gurbetçiler tarafından kurulan Erftal Anadolu 98 Neuss futbol takımını ziyaret etti.

Ziyarette, Almanya Amatör Futbol Ligi’nde mücadele veren Erftal Anadolu 98 Neuss Futbol Takımının Başkanı Başkanı Eray Deş ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Arı ve Nevşehir Belediyespor Başkanı Esat Özaltın, kulüp hakkında bilgiler aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı play-off müsabakasında 3-0 önde iken rakip takım Mesopotamia takımı oyuncularının Türk gençlerinin gol sonrası asker selamı vermesi dolayısıyla sahadan çekildiği Erftal Anadolu 98 Neuss Futbol Takımının yöneticilerini ve oyuncularını kutlayarak başarılar dileyen Arı ve Özaltın, Nevşehir Belediyespor ile Erftal Anadolu 98 Neuss Futbol Takımı arasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını bildirdi.

Erftal Anadolu 98 Neuss Futbol Takımı Eray Deş’de Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın’a teşekkür ederek her ikisine de kulübün formasını hediye etti.

Kulüp Başkanı Deş: “Birçok Nevşehirli gencimizin formasını giydiği kulübümüze memleketimiz Nevşehir’in değerli belediye başkanı ve kulüp başkanının ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Bizlerde gurbette her hafta maçlarını büyük bir heyecanla takip ettiğimiz Nevşehir Belediyespor’a ligde başarılar diliyoruz.” dedi.