Nevşehir İHH Yönetim Kurulu Üyesi ve Hanım Kolları gönüllüleri Suriye'deki iç savaşın yetim bıraktığı çocukları Reyhanlı'da kurulan Eğitim Köyü’nde ziyaret etti. İHH tarafından, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2017 yılında kurulan Reyhanlı Eğitim Köyü’nde öğrenim gören Suriyeli bin yetim için tesis içerisinde ‘‘Minik Eller Bereket Topluyor’’ adı altında zeytin toplama şenliği organize edildi.

ÖNCE DANS ETTİLER, SONRA ZEYTİN TOPLADILAR.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında davetlilere yöresel oyunlarını sergileyen Suriyeli yetimler, daha sonra tesis içerisindeki zeytinlik araziye geçti. Yetimler, yıl boyunca arazi içerisindeki ağaçlarda yetişen zeytinleri topladı.

NEVŞEHİR İHH Yönetim Kurulu Üyesi ve Hanım Kolları gönüllülerininde katılım sağladığı etkinlik çeşitli oyun ve gösterilerle başladı.

BALONLARI GÖZYÜZÜNE BIRAKTILAR

Yetimler, şenlik sonunda üzerinde barış dileklerinin yazılı olduğu balonları gökyüzüne bıraktılar.

Reyhanlı Lojistik Merkezine Ziyaret

İHH tarafından, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 2017 yılında kurulan Reyhanlı Eğitim Köyü’nde öğrenim gören Suriyeli bin yetim için tesis içerisinde ‘‘Minik Eller Bereket Topluyor’’ adı altında zeytin toplama şenliği katılım sağlayan Nevşehir İHH Yönetim Kurulu üyemiz ve hanım gönüllerimiz daha sonra İHH Reyhanlı Lojistik Merkezine geçerek çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldular ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Gönüllerimiz Nevşehir'den hayırseverlerimizin selam ve dualarını ileterek çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg

hediye.jpg