Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Gazi Zeki Didinmez, Yönetiminde bulunan Gazi Mustafa Tanrıkulu, Gazi Muammer Işır ve şehit oğlu Muhittin Türk ile birlikte Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Gazetemiz FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile biraraya gelen Derneğin Nevşehir İl Temsilcisi Zeki Didinmez, Nevşehir’de yeni faaliyete geçen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilciliği’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı FİB Haber.com'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, yeni kurulan dernek temsilciliğinin hayırlı olmasını diliyerek, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Koordinatör İbrahim Uysal ise, "Anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa ve sıhhat niyaz ederim." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.