Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde köyünde geçtiğimiz hafta çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileye vatandaşlar ve devlet sahip çıktı. Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar köyünde köyünde geçtiğimiz hafta çıkan yangında Coşkunyurek ailesinin yaşadığı müstakil ev kullanılamaz hale gelmesinin ardından  Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu mağduriyet yaşayan vatandaş için kampanya başlatmıştı.

Allah herkese böyle muhtar nasip etsin!

Evi yanan aileye Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu'nun başlattığı kampanya ile hayırsever vatandaşlar ve Nevşehir İl Özel İdaresi destek çıktı. Başlatılan kampanya ile toplanan paralar mağdur vatandaşımıza teslim edilirken, ev eşyaları ile beyaz eşyaları da alındı. Ayrıca Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından da vatandaşımızın yanan evi için 50 torba çimento 1 kamyon kum temin edildi.

Muhtar Minnetoğlu, başlatılan kampanya il toplanan 35.600 lira parayı evi yanan Aslan Coşkunyurek'e teslim etti.

Muhtarlık sahada yapılır masa başında değil...

Akpınar köyü muhtarı Minnet Abdioğlu yaptığı açıklamasında; "Evi yanan vatandaşımıza bugün 35.600 lira parayı teslim ettim. Evin çatısı ve sıvası için kullanılacak. Allah tüm yardımcı olanlardan razı olsun, tüm eşyalarda gelmeye başladı." dedi.

Evi yanan Aslan Coşkunyurek, acımızı bizimle paylaşarak bize destek çıkan başta Minnet Abdioğlu muhtarımıza, tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve devletimize çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Rabbim devletimize zeval vermesin" dedi.