Türkiye'de son zamanlarda eşleri tarafından şiddet gören ya da öldürülen kadınlara bir yenisi de Nevşehir'in Avanos ilçesinden eklendi. İddialara göre, Avanos ilçesinde Azerbaycanlı bayan arkadaşını öldüren yaşlı adam Himmetdede tren istasyonunda raylara atlayarak intihar etti.

Azerbaycanlı kadın ölü bulundu!

Edinilen bilgilere göre,  2 gündür kendisinden haber alamayan Azerbaycanlı 41 yaşındaki T.Y.'nin kızları Avanos'taki evine geldiklerinde annelerinin cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, talihsiz kadının kaldığı odada cansız bedenine ulaşıldı.

2 Çocuk annesi T.Y. nin ise cenazesi hastane morguna kaldırıldı.  Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Önce öldürdü, sonra intihar etti...

Edinilen bilgilere göre, dün gece meydana gelen olayda, Avanos ilçesinde yaşayan Yuvallı lakabıyla bilinen Kayserili D. A. (67), iddialara göre Avanostaki evinde Azerbaycanlı bayan arkadaşı T.Y.'yi yanında getirdiği pompalı tüfekle vurarak olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra dün sabah saatlerinde Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Yemliha mahallesinde bulunan  Himmetdede tren istasyonuna giden 67 Yaşında ki yaşlı adam trenin altına yatıp intihar ettiği bildirildi. Şahsın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Jandarma ekipleri olayın kesin ilgili inceleme başlattı.

Hayatını kaybeden yaşlı adamın daha öncesinde memleketi Kayseri'nin Yuvallı köyünde Cami minaresine çıkarak intihar girişiminde bulunduğu ve yapılan iknanın ardından indirildiği de iddia edildi.