Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Çullar Köyünde Belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan yangın sebebiyle evlerinde bulunan eşyaları kullanılamaz duruma gelen ihtiyaç sahibi ailenin yardımına Türk Kızılay Nevşehir Şubesi yetişti. Ayni yardım olarak da 3 adet Yatak, Gıda ve Hijen kolileri, Kurban Payı Konserve Kavurmaları ve Kızılay Nevşehir Şubesi yardım elini uzattı,yüzleri gülümsetti.

Kızılay ekipleri süre mefhumu gözetmeden yardımları ulaştırdı.

Yardım ile ilgili açıklamada bulunan Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek; "Yangın sonrasında ekiplerimizle eve giderek ihtiyaçları tespit ettik. Bunun üzerine temin ettiğimiz yatak, gıda kolisi,hijyen kolisi ve malzemelerini ailemize teslim ettik. Bu gibi durumlarla karşılaşan veya yardıma ihtiyacı olan herkes şubemize başvurabilirler.Kızılay’ımızı güçlü yapan her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin  yanında bulunduran bağışcılarımızdan aldığımız desteklerdir,bu bağlamda bağışçılarımıza teşekkür ederiz.’ dedi.

Kızılay Nevşehir Şubesinin yardımlarından faydalanmak isteyen veya bağış yapıp yaraları sarmak isteyen hayırsever halkımız 0552 168 18 04 nolu numaradan Kızılay’a ulaşabilirler.

Yardımın, zor günlerinde yüzlerini güldürdüğünü dile getiren aile ise Türk Kızılayı ve hayırseverlere teşekkürlerini ifade ettiler.