Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyü futbol sahasına kavuştu.

Köylerine futbol sahası talep eden gençlerinin talebi, Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi tarafından anında yerine getirildi.

Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi, FİB Haber muhabirine yaptığı açıklamada, köylerinde ki çocukları ve gençleri unutmadıklarını onları spora teşvik etmek için futbol sahası yaptıklarını söyledi.

Muhtarlık olarak futbol sahası olarak belirlediğimiz alanın önce zemini temizleterek uygun hale getirildi, kale direkleri kurulup, filelerini taktık, ardından da futbol sahasının çizgilerini çektiklerini belirten Gözderesi, herşeyiyle tamamlanan sahamızın bugünde açılışını gerçekleştirdik.

Köyümüz ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize formalarını ve toplarını hediye ettikten sonrada onların heyecanlarına ortak olduk.

Burada en büyük amaçlarının gençleri spora teşvik etmek ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak biz çocuklar kahvehanede oturmasın sigaradan alkolden uzak dursunlar istiyoruz. Bunun mücadelesini veriyoruz" dedi.

Nevşehir'de Özlüce köyüne futbol sahası kuruldu

Gözderesi, "Muhtarlık olarak biz bu kadarını yapabildik, yetkililerden de futbol sahamıza portatif tribün ve soyunma odası yapılmasını istiyoruz. Şimdiden köyümüz gençlerine hayırlı olsun" dedi.

Özlüce köyü muhtarı Hasan Gözderesi son olarak bugünkü açılışımıza katılan Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve bize destek veren Tafil Bilgin ve Semih Kurt'a da ayrıca teşekkür ederiz." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak değerli Muhtarımız Hasan Gözderesi'ni tebrik ediyoruz.