Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Nissara  Alışveriş Merkezinde 2019 yılı İstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirmek için stant açtı.

İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık BARATA konu hakkında yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal hizmetler Bakanlığımızın öncülüğünde başlatılan “Milli İstihdam Seferberliği” kapsamında yerel bazdaistihdama ilişkin çalışmaları titizlik ileyürüttüklerini söyledi. BARATA, “İşsizliğin azaltılması, istihdamın arttırılmasına yönelik faaliyetlerimizi çalışmalarımız kapsamında işverenlerimize, işsizlerimize ve diğer STK’larımıza duyuruyoruz. 2019 yılı itibariyle ilimiz Nevşehir de istihdamı artırmak ve işsizlik ile mücadele etmek için çeşitli organizasyonlar düzenledik. Amacımız devletimizin de istihdam seferberliği kapsamında vermiş olduğu destekleri işveren ve iş arayan vatandaşlarımıza aktarmanın yanı sıraönceliğimiz ilimizdeki işsizlerimizin kolay iş bulabilmesine yardımcı olabilmektir” Dedi.

Ayrıca İŞKUR Nevşehir İl Müdürü BARATA Nissara Alışveriş Merkezindeİstihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere açılan standı aileleri ile birlikte ziyaret eden çocuklara Türk Bayrağı hediye etti.