Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde yoğun kar yağışı etkili oluyor. Kavak Belediye ekipleri tarafından ulaşımda herhangi bir aksamanın yaşanmaması için ekiplerin çalışması devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, yaptığı açıklamada, "bugün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı dolayısıyla Belediyemiz ekipleri yolların kapanmaması için yoğun çalışıyor." dedi.

Kış tedbirleri kapsamında oluşturulan ekiplerin yoğun bir çalışma içinde olduğunu aktaran Başkan Feridun Bağcı, "Kış mevsimi dolayısıyla olası bir olumsuzluğa karşı karla mücadele ekiplerimiz hazır bir vaziyette bekliyordu. Kar yağışıyla birlikte kapanan yolları açtılar. Çalışmalarımız hala hazırda sürüyor" dedi.

Karla mücadele ekiplerinin belde merkezindeki cadde, sokak ve meydanlarda çalışmalarına devam ettiğini ve kendisinin de karla mücadele çalışmalarını yakından takip ettiğini aktaran Başkan Bağcı, ekiplere teşekkür etti. Belde merkezinde 15-20 santimetre olan kar kalınlığının yükseklerde 25 santimetreye ulaştığı öğrenildi.

Haber: Hamit Resul Doğan