Nevşehir’de iyliği sonsuz yaşamak isteyenler için Kızılay Nevşehir Şubesi Nissara Avm, Forum Kapadokya Avm ve  Gülbahçe’de Kurban bereketi yıl boyunca yaşasın diye Kurban Bağış standı kurdu.

Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasını geleneksel hale getiren Kızılay, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla sesleniyor. Hayırsever milletin kurban vekâletleriyle yurt içi ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefleyen Kızılay, Kurban bayramının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu dünyanın farklı coğrafyalarında da yaşatacak.

Kızılay’ın geleneksel hale gelen Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası 2021 yılında da devam ediyor. “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Türkiye dâhil 21 ülkede toplam 150 bini aşkın hisselik kurban kesmeyi hedefliyor.

Yurt içi ile Yurt dışı Kurban Bedeli Tek Fiyat 1050 TL

Kızılay vekâlet bedellerini ise yurt içi ve yurt dışı için 1050 TL olarak belirledi. Yurt dışından vekâlet vermek isteyenler ise 125 Dolar veya 105 Euro bedel karşılığında bir hisselik vekâletini Kızılay’a verebilecek.

Kurban Vekaleti Kızılay’a nasıl verilir?

Kurban vekâletlerini Kızılay’a emanet ederek gerçek ihtiyaç sahibine ulaşmanın huzurunu yaşamak isteyen hayırseverler 0542 463 32 13  numaralı Nevşehir Kızılay İletişim hattını arayabilir,Gülbahçe’de bulunan standa gidebilir,Borsa Kavşağı üstü Vakıfbank karşısı 1.kat’ta bulunan Kızılay Şubesine gidebilir veyahut Nissara,Forum Kapadokya ve Gülbahçe’de bulunan Kızılay standları üzerinden gerçekleştirebilir.Evinden çıkamayan,bağış yapmak isteyen lakin bu imkanlara ulaşımı sıkıntı olan bireylerinse,Kızılay ekipleri evlerine gidip,makbuz karşılığı bağışlarını alacak!

Çalışmalarla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek: Türk Kızılay olarak 153 yıldır insan ısdırabını dindirmek için yorulmadan,durmadan çabalıyoruz,bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken en büyük desteğimizi bağışçılarımız ve gönüllülerimizden alıyoruz,mazlum coğrafyalarda ve ülkemizde Kurban heyecanını yıl boyunca yaşatmak isteyen hemşehrilerimiz için 4 taksit imkanıyla kurban vekaletlerini alıyor,dini vecibelere uygun bir şekilde kesiyor,titizlikle sosyal tespitlerini yaptığımız ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz,kesim kotalarımız dolmak üzere bağış yapmak isteyen hayırseverlerimizi şubemize,standlarımıza bekliyoruz gelemeyen hayırseverlerimiz ise 0542 463 32 13 numaralı hattımızı arayabilirler,biz kendilerine gelelim,tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ederim ’ dedi.