Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, Atlas Psikolojik Danışmanlık Merkezi gönüllü psikologları iş birliğiyle Lise Giriş Sınavı’na girecek öğrencilere online  sınav stresi ve kaygı yönetimi semineri verecek. 

Tamamen ücretsiz olarak verilecek eğitim online gerçekleşecek,Tüm Nevşehir halkımızın katılımına açık olacak seminerde,Pazar günü Lise Giriş Sınavına girecek öğrencilere sınav stresiyle başetme,sınav anında yapılacaklar,kaygı yönetimi gibi alanların üstünde durulacak. 

sınav kaygısını tanımlanarak başlayacak olan eğitim sınava hazırlık için nasıl bir yöntem seçilmesi gerektiğini, sınav anında heyecanı yenmek için gerekli olan tedbirler aktarılacak. 

Akşam 19.30’da Canlı Yayın Başlayacak olup Tüm Nevşehir halkı bekleniyor. 

Ücretsiz seminere katılım ve bilgi için 

CANLI YAYIN LİNKİ; 

https://m.twitch.tv/genckizilay50 

0552 168 18 04 Türk Kızılay Nevşehir Kurumsal Numarasına Whatsapp üzerinden iletişime geçerek 

İnstagram.com/genckizilay50 

Twitter.com/genckizilay50 

Facebook.com/genckizilaynevşehir 

Üzerinden iletişime geçilebilir.  

Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleşecek seminerinin öğrenciler tarafından büyük bir merakla beklendiği gözlemlendi. 

Çalışmalarla alakalı açıklamada bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; 

Sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileyen Başkan Civelek, öğrencilerin ve velilerin heyecanını paylaştıklarını kaydederek, “Öğrencilerimizden tek beklentimiz, sınavlarına konsantre olmalarıdır. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın büyük bir çaba ve azim ile hazırlandıkları bu sınavı başarı ile atlatacaklarına yürekten inanıyorum. Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarı diliyorum” dedi. 

CANLI YAYIN LİNKİ; 

https://m.twitch.tv/genckizilay50