Kızılay Nevşehir ekipleri sıcak yaz günlerinde Şube  İkram Aracı ve iki tır ile beraber mahalalle,mahalle dolaşarak halkımıza ikram olarak karpuz dağıtımı gerçekleştirdi.

Nissara Avm önünde sabit bir şekilde duran ikram aracıyla tüm olarak ve dilimleyerek karpuzlar dağıtılırken.Tır’lar ile mahalleler’de dağıtım gerçekleştirildi.

Halkımıza ikram olarak dağıtılması için bağışlanan aynı zamanda yerel üreticiyi desteklemek için gerçekleştirilen faaliyette toplam 50 ton karpuz dağıtımı gerçekleşti.

Bu vesileyle hem üreticiye, çiftçimize destek olunuyor, hem de 7’den 70’e karpuz ikramıyla güne neşe katılıyor. Bunaltıcı sıcak yaz günlerinde ilaç gibi gelen ikramlık karpuzlar yüzleri gülümsetti.

Karpuz dağıtımın yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Kızılay Nevşehir Şubesine ve hayırsever Ekonomik Balıkçılık firmasına teşekkür etti.

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek: "Karpuzları kentin her noktasında halkımıza dağıtmaya başladıklarını belirterek, "Pandemi döneminde Kızılay olarak daha hızlı çalışmaya başladık. Bu konuda başta genel merkezimiz olmak üzere Nevşehir'de iş insanlarının bize sonsuz destekleri oluyor. Bu arada karpuz üreticisine destek olmak amaçlı, Ekonomik Balıkçılık firmasının 49 bin 500 kilo karpuz bağışını,halkımıza ikram etmek üzere teslim aldık.dağıtımlarımızı tüm mahallelerimizde gönüllülerimizle beraber,mahalle muhtarlarımızın destekleriyle gerçekleştirdik.Bu bağlamda Nevşehir’imizde örnek davranış göstererek hem üreticiyi destekleyen hem de halkımız’ı sıcak günlerde serinletmemize vesile olan Ekonomik Balıkçılık Firmasına, dağıtımlar sırasında halkımıza ulaşmamız noktasında destek veren başta Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık olmak üzere tüm mahalle muhtarlarımıza teşekkür ederim diyerek sözlerini bitirdi.