Nevşehir İl Özel İdaresi anneler gününde tarlada çalışmak zorunda olan elleri nasırlı anneler unutulmadı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Civelek köyünde tarımsal faaliyetlerde bulunan anneleri, arazide sürpriz şekilde ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, İGM üyeleri Turan Balak ve Mustafa Yalap, anneler günlerini kutlayarak kendilerine çiçek hediye ettiler.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, ‘’Bu anlamlı günde bizde,  elleri nasırlı , emektar ve vefakar annelerimizi ziyaret ederek  hayır dualarını aldık. Tarımsal faaliyetlerde gece-gündüz ,kar-kış  demeden çalışan ve üreten annelerimizin hakkını ödememiz hakikaten çok zor. Bu vesile ile tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, ahirete intikal eden annelerimizin mekanları cennet olsun , diyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru'da; Cennet, annelerimizin ayakları altındadır. Biz, annelerimize ne yapsak azdır. Böylesi anlamlı bir günde dahi köylerinde tarlada çalışan kadınlarımız hem annelik görevlerini yerine getiriyorlar hem de bu ülkenin üretimine katkı sağlayıp, çocuklarına ekmek götürmek için tarla başındadırlar. Hepimizin gayreti, kimseye muhtaç olmadan, yardım almadan, alnımızın akıyla burada üretim yapmak, bu ülkenin ve Nevşehir'in üretimine, geleceğine katkı sağlamak. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.