Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Nevşehir’in doğal, kültürel ve tarihsel değerlerinin ortaya konulduğu ‘Geçmişten Geleceğe Nevşehir Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi’nin 26. sayısı çıktı.

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak kentin kültür ve tarihini mercek altına alan Nevşehir Belediyesi, alanlarında uzman bir kadro ile çıkarttığı Kültür ve Tarih Araştırmaları Dergisi ile Nevşehir’in tarihine ışık tutuyor.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kent Tarihi Araştırma Merkezi çatısı altında hazırlanan ve Türkiye'de yerel yönetimler arasında yayınlanan en uzun süreli yayın organları arasında da yerini alan derginin yeni sayısı çıktı.

Derginin merakla beklenen yeni sayısını dileyenler Gülbahçe yanında bulunan Nevşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası içerisindeki Kent Tarihi Araştırma Merkezi’nden ücretsiz olarak edinebilecek.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü’nün Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan’ın olduğu ve Yayın Koordinatörlüğünü Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer’in, Editörlüğünü ise Dr. Levent Uluğlar’ın yaptığı derginin yayın kurulunda Hüseyin Sevindik, Oğuz Özdem, Osman Aytekin, Mustafa Dinleyen ve Bahadır Dedeoğlu gibi usta kalemler yer alıyor.