Nevşehir'de kurulduğu günden itibaren yöre halkına kaliteli hizmetin yanı sıra sosyal sorumluluk çerçevesinde düzenlediği etkinliklerle de ön plana çıkan Nevşehir MADO, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir etkinlik düzenledi. 

Özel Kapadokya Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla onurlarına verilen kahvaltıda Nevşehir MADO’da Zeynep Parmaksız'ın misafiri oldu.

‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında Nevşehir MADO'da düzenlenen kahvaltıya Kapadokya Özel Eğitim Uygulama Okulundan 150 özel öğrenci, öğretmenleri  ve Okul Müdürü Erhan Akın ile birlikte Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçkin Artunay katıldı.

Bu mutluluğun tarifi yok...

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Mado İşletmesi Müdürü Zeynep Parmaksız; “Her çocuk özel ve eşsizdir. Bizim için engel, sadece ön yargılardır. Nevşehir MADO ailesi olarak bugün mekanımızda engelli kardeşlerimizi ağırlamaktan gerçekten büyük mutluluk duyduk. Engelli kardeşlerimizi; acınacak, yardım edilecek, üzülecek veya geri planda kalacak bir kesim olarak görmüyoruz. Bilakis sağlanacak istihdam durumunda, onların en iyisini yapacaklarına inancımız tamdır. Bizler empati duygusu gelişmiş kişiler olarak, sadece bugün değil her daim onların yanındayız. Sadece sosyalleşmeleri için değil, hayatlarının her anında kardeşlerimizle olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Okul Müdürü Erhan Akın ise ilgi ve alakalarından dolayı Nevşehir MADO sahibi Parmaksız ailesine ve çalışanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.