TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, A Haber’de yayınlanan ve sunuculuğunu Cansın Helvacı’nın yaptığı ‘Ajans Bugün’ programına canlı yayın konuğu oldu.

Millet İttifakı ve yeni kurulan partilerin 2023 planı ne? sorusuna cevap veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Bir tiyatro ittifakı oluştu!" Yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor, onun ötesinde bir işe yaramıyor." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: Bir tiyatro ittifakı oluştu!

A Haber'in canlı yayın konuğu olan Milletvekili Açıkgöz, "Öncelikle A haber ekibine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ayrıca Milletimizin haber alma özgürlüğünü kısıtlaylanarıda şiddetle kınıyorum. Aslında malum ittifakla birlikte bir tiyatro ittifakı oluştu. Vatandaşa söyleyecek sözleri olmayan, bir projesi olmayanların bu tür provokasyon işlere girmeye başladı"... 

Açıkgöz, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, her gittiği yerde sürekli vatandaşlarımızla karşı karşıya geldiğini görüyoruz.  Adı Millet İttifakı ama milletten nasibini almamış ittifakın dertlerinin millet olmadığını görüyoruz. Yaptıkları sadece kadrolu Türkiye düşmanları ile işbirliği yaparak onların taşoronluğunu yapıyorlar.  Oynanan bu oyunları gören Yüce Milletimiz, bu tiyatroculara gereken dersi dün olduğu gibi bugünde yarında bir kez daha verecektir. Sonuçta, Davası ülkesi olmayanın sonu hüsran olmaya mahkumdur" dedi.

Açıkgöz, konuşmasının devamında, "Milletimizin, siyaset mühendisliklerine de içeride ve dışarıda yazılan senaryolara da karalama ve korkutma üzerine kurulu eski dönem siyaset yöntemlerine de artık karnı tok. Tıpkı ipteki cambaz, sirkteki palyaço, sahnedeki komedyen misali herkes tiyatro seyreder ama gösteri bittiğinde her şey orada kalır. Halbuki ülkeye ve millete hizmet etmek için yürünen yol uzundur, meşakkatlidir, dirayet ve sabır gerektirir. Dikkat ederseniz yeni diye ortaya sürülen her sözde oluşum, sadece AK Parti'ye olan ihtiyacı teyit ediyor, onun ötesinde bir şey yaramıyor. Bizler AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük Türkiye hedefine doğru hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizizn dua ve destekleri ile Biz Bu Yoldan Dönmeyeceğiz" dedi.