AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün oğlu Av. Mehmet Açıkgöz Nevşehir Barosu’nda yemin ederek avukatlık cübbesini giydi.

Nevşehir Barosu  Yönetim Kurulu ve Avukatların huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı.

Nevşehir Baro Başkanı Av. Murat Boz, "Avukatlığa adım atan Meslektaşımız Avukat Mehmet Açıkgöz'ü kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz." dedi.

Ruhsat töreni sonrası duygularını ifade eden Av. Mehmet Açıkgöz'de; "Nevşehir Barosu’na kaydolarak ve yemin ederek resmen avukatlık görevime başladım. Ben bu vesile ile başta ailem olmak üzere, yanında stajyerlik yapmaktan onur duyduğum abim Av. Muhammed Feyzi Aygün ve Nevşehir Barosu'nun kıymetli avukatlarına, teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, “Bir babanın en gurur duyduğu an, evladının kendi hayallerini gerçekleştirmesi ve ayakları üzerinde durduğunu görmektir. Şükür bize de nasip oldu. Oğlum Mehmet, Nevşehir Barosu’ndan avukatlık ruhtasını aldı. Rabbim; kendisine kul, Peygamber Efendimiz (sav)’e ümmet eylesin, adeletten, iyilikten, hayrı tebliğinden ayırmasın.Yolun, bahtın açık olsun. Allah, daima yâr ve yardımcımız olsun Mehmet’im!” diyerek sevincini paylaştı.

FİB HABER Merkezi olarak avukatlığa ilk adımını atan Av. Mehmet Açıkgöz'ü kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz.