Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’in kızı Av. Mervenur Demir, Nevşehir Barosu’nda yemin ederek avukatlık cübbesini giydi.

Çiçeği burnunda genç hukukçu Av. Mervenur Demir için bağlı olduğu Nevşehir Barosu’nda cübbe giyme ve yemin töreni düzenlendi. Cübbesini giyen Demir’e avukatlık ruhsatını Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül tarafından verildi.

Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül "Avukatlık Stajını tamamlayan Av. Mervenur Demir, Yönetim Kurulu ve Avukatlarımızın huzurunda yemin ederek Avukatlığa adımını attı. Meslektaşımız Avukat Mervenur Demir'i kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz." dedi.

Kızının bu mutluluğuna Eşi ve oğlu ile birlikte ortak olan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, “Kızım Mervenur Demir, Aygün & Aygün Hukuk ve Danışmanlık Bürosu'nda avukatlık stajını tamamlıyarak Nevşehir Barosuna kaydoldu. Bundan sonraki hayatında ülkesine faydalı olması dileğiyle kendisine hayat boyu mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ruhsat töreni sonrası duygularını ifade eden Av. Mervenur Demir'de; "Nevşehir Barosu’nda bugün yemin ederek resmen avukatlık görevime başladım. Benim bugünlere gelmemde büyük emeği olan Başta Değerli Babama, en büyük destekçim Anneme ve moral arkadaşım kardeşim olmak üzere, Ailem olarak gördüğüm ve yanında stajyerlik yapmaktan onur duyduğum Av. Ali Aygün ve Av. Muhammed Feyzi Aygün'e, Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül'e, Her zaman olduğu gibi bugün de yalnız bırakmayan Fatma Aygün hanıma ve emeği geçen tüm adliye çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak bizlerde, Avukatlığa bugün "Bismillah" diyerek ilk adımını atan genç hukukçumuzu kutlar, meslek hayatında başarılar dileriz.