Nevşehir mobilya mağazası MHC Home Concept yaptığı kampanya ve indirimlerle ses getirmeye devam ediyor.  

Nevşehir mobilya festivali adı altında hazırladıkları kampanyayla stokları elverdiği ölçüde 2021 yılı fiyatlarıyla mobilya, yatak&baza ve aksesuarlarda net ve gerçek indirimler uygulayan firma Nevşehirli hemşerilerimizin mobilya alışverişlerinde Nevşehir firmalarını tercih etmelerini sağlamayı hedefliyor.

Mağaza yönetimi bu kampanya hakkında şu bilgileri verdi;

Nevşehir mobilyasını Nevşehir’den alır çünkü sizlere daha çeşitli ve kaliteli ürünler sunabilmek için Nevşehir firmalarını tercih eder, alışverişinizi Nevşehir’den yaparsanız hep birlikte daha güzel ürünler, mağazalar ve daha çeşitli ürünler sağlayabiliriz. Mağaza sahipleri daha uygun daha kaliteli ürünler, markalar getirmeye başlarlar. Hep birlikte kazanırız. Çevre illerden, hatta ilçelerden bile şehrimize alışverişe çok çok az kişi geliyor, hemşerilerimiz diğer illere alışverişe giderse mobilya mağazaları nasıl ayakta kalacak? Oysa her türlü hizmet ve ürün yanı başınızda. Biz bu konuda elimizi taşın altına koyuyor ve her türlü fedakarlığı yapmaya çalışıyoruz. Diğer mağazacı dostlarımızın da aynı şekilde düşündüklerini biliyoruz.

Mağazamız İnegölün seçkin markalarını bünyesinde barındıran, kaliteye uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz %100 müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Nevşehir’e hizmet eden bir firmadır.

Ayrıca Ekim ayı başında yeni markamız VİVENSE Showroom’unu Nevşehir’de açıyoruz. Nevşehir’e hayırlı olsun.

Yüzbinlerce ürüne ulaşabileceğiniz bu markayı memleketimize kazandırmanın heyecanı içindeyiz.

Tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz.

MHC Home Concept Mağazası

Adres: Emek Mahallesi, Yeni Kayseri Cd. No:79, (Migros yanı) 50100 Nevşehir

Telefon: (0384) 212 00 30

Web: www.mhchomeconcept.com

İnstagram: Mhc Home Concept (@mhchome)