Nevşehir özel halk otobüsünde bir miktar para bulundu.

Nevşehir özel halk otobüsünde bulunan para Nevşehir özel halk otobüsleri durak Başkanı Yaşar Esen tarafından, Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne tutanakla teslim edildi.

Nevşehir Özel halk otobüsü şoföründen örnek davranış

Edinilen bilgilere göre, Bugün 13:00 sularında Nevşehir özel halk otobüsü yolcularından biri, Kocaçay hattında seyehat ederken yüklü miktar parayı otobüs koltuğunda unuttu yada düşürdü.

Sonradan farkına varılan olayda özel halk otobüsü şoförü ve Başkan Yaşar Esen tarafından bir yolcunun otobüste düşürdüğü parayı sahibine ulaştırılması için Zabıta Müdürlüğüne teslim etti.

Zabıta ekiplerince para sayılırken, unutulan para Nevşehir özel halk otobüsleri durak Başkanı Yaşar Esen'den tutanak ile teslim alındı.
 

İnsanlık ölmemiş dedirtti...

Yaptığının bir insanlık vazifesi olduğunu belirten Yaşar Esen, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, “Bugün saat 13.00’de Kocaçay hattında çalışan bir özel halk otobüsü şoförü arkadaşımız aracı içerisinde yüklü bir miktar para buldu. Bizde, bu parayı tutanak ile Nevşehir Belediyesi Zabıta memurlarına teslim ettik.” diyerek paranın sahibine de çağrı yaptı. 

Bu örnek davranış Nevşehirli vatandaşlar tarafından da takdir topladı. 

Haberimiz sonrası paranın sahibine ulaşılarak teslim edildi.